Yhteystiedot

Osuuskunnan sähköposti

ruokaosuuskunta(at)gmail.com

Hallitus 2015

puh. 050-5715032 / Olli

Oman pellon puhelin puh. 044 977 4923 (Huom! toiminnassa vain kasvukaudella)

Oman pellon työntekijän tavoittaa kasvukaudella huhti-lokakuussa ma-pe klo. 8-16, puhelin on lisäksi käytössä talkoo-iltoina ja -viikonloppuina. Siihen voi soittaa kaikissa peltoon ja talkoisiin liittyvissä asioissa.

Numerosta osuuskuntalainen tavoittaa tarvittaessa viljelijän ja saa ohjeita, jos esimerkiksi haluaa tulla pellolle puuhastelemaan omalla ajallaan, kun työntekijät eivät ole paikalla.

Viljelypuutarhurit 2015: Heidi Hovi, Sandro Wütcrich, Pentti Okkonen ja Anniina Heinonen.

Verkkolaskuosoitteemme ovat:
Operaattori
OpusCapita (003710948874)

Verkkolaskuosoite
003723993770
OVT-tunnus
003723993770

Lisätiedot verkkolaskutuksesta voi ladata tästä: verkkolaskutiedote_ruokaosuuskunta_2016.docx.

Oman pellon kalenteri

10 vastausta kohteessa Yhteystiedot

 1. Katri Uski sanoo:

  Hei! Ihan huippujuttu tämä teidän ruokaosuuskuntanne. Olen seurannut lehdissä juttuja pitkin kevättä ja kateeksi käy. Miten pääsisi kannatusjäseneksi?

  Kesäisin terveisin
  Katri Uski

  • sallakuu@gmail.com sanoo:

   Hei Katri! Hienoa, että haluat kannatusjäseneksi! Laita meiliä osoitteeseen ruokaosuuskunta(at)gmail.com, ja kerro, että haluat kannatusjäseneksi, niin saat ohjeita!

 2. treagilia sanoo:

  erittain mielenkiintoinen, kiitos

 3. Lissu sanoo:

  Voi miten hauskaa oli kuulla radiosta teidän pop-up-kauppa-autostanne. Asiasta puhunut mies on ihanan innostunut, ihan kuin pikkupoika 🙂 hienosti hän kiitteli osuuskunnan aktiiveja, ilman heitähän tällaista ei olisi olemassakaan. Tsemppiä teille kaikille!

 4. Hei! Meillä täällä Pohjois-Karjalassa olisi tarjolla lehmäleirejä kesäkuussa. Eläimet ovat alkuperäiskarjaa kyyttöjä, lampaita,suomenhevosia ja maatiaiskanoja. Valmistamme kyytömaidosta juustoja, rahkaa ja jugurtteja yms. Opettelemme käsinlypsyä, hoivaamme karitsoita, ruokimme kanat, ankat,sianporsaat,vuohet ym. eläimet. Tutustu sivuihimme lehmäleiri 2012. Lisätietoja Anita 040 7403002 ja Riitta-Miina 040 4129897

 5. Olga sanoo:

  Hei!
  Massä on hinnat ja miten se toimi?

 6. Kirsi Virolainen-Borg sanoo:

  Hieno systeemi, kiinnostaa todella ja liittyisin varmasti muuten, mutta…
  Kaksi jakelupistettä ovat molemmat näköjään olleet avoinna tiistai-iltaisin.
  Jos tiistai on ainoa jakelupäivä, niin se estää meidän perheen liittymisen, koska ei muiden harrastusten aikataulun takia sovi meille. Onko kellään muulla samaa ongelmaa?
  Eikö jompikumpi piste voisi olla avoinna jonain muuna viikonpäivänä?

 7. Tom Rodejewitsh sanoo:

  Wau. Kuuntelin YLE Suomea juuri äsken ja pakko kommentoida tänne, että olipa harvinaisen selkeä sanainen nainen tämä HEIDI HOVI. Oli mukava kuunnella. Aihe ei sinänsä edes kiinnostanut mutta tuli sitäkin ajateltua, kun esiintyminen oli niin mainio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *