Yhteistyökumppanit

Etsitään hyviä yrityksiä!
Tule tekemään jotain uutta ja inspiroivaa yhdessä Ruokaosuuskunnan kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä.

Haluatko yrityskannatusjäseneksi?
Etsimme vuodelle 2015 yhteistyökumppaneita. Ota yhteyttä Kaupunkilaisten omaan peltoon, jos haluat olla mukana kestävän kehityksen projektissa, jossa kokeillaan ja luodaan mm. uudenlaista maatalousmallia. Tästä on kyse, katso video. Sponsori / yhteistyöajatukset osoitteeseen ruokaosuuskunta@gmail.com
(otsikoi viesti YHTEISTYÖ2015-sanalla)

Jäsenyyden hinta on 400 €/12kk. Tue Ruokaosuuskuntaa ja saa näkyvyyttä Kaupunkilaisten oman pellon nettisivuilla (jopa 10.000 kävijää per kuukausi) ja fb-ryhmässä.

Yhteistyökumppani 2015:

itubiodyn_314_314

Itu on luomuun erikoistunut maahantuoja -tukku, jonka valikoimissa on myös biodynaamisia Demeter –laatuisia tuotteita. Tutustu tästä Itu Biodyniin.

Itu on mukana mahdollistamassa kvt-leirin Kaupunkilaisten omalle pellolle. Ja voimme tarjota leiriläisille parasta kasvisruokaa.

Yhteistyökumppani 2014:

perhon_lr_logo

Gasum_logo

 

 

 

Ravintolakoulu Perho on Ruokaosuuskunnan jäsen. Ja yhteistyökumppani. Lue enemmän yhteistyöstä ja sen tuloksista tästä linkistä.

Gasumin ja kuljetusyritys Santamaan kanssa pienenettiin pellon kuljetuksen liikennepäästöjä. Lue tulokset tästä.

Yrityskannatusjäsenet 2013:

Garden & Bungalows kehittää ja rakentaa arkkitehtonisesti ja kaupunkikuvallisesti korkealuokkaisia, teknisesti, taloudellisesti ja toiminnallisesti perusteltuja, monipuolisia ryhmäpuutarha-alueita.

 

Vuoden 2012 YHTEISTYÖKUMPPANIT mm:

MAASEUDUN TULEVAISUUS

 

Vuonna 1916 perustettu Maaseudun Tulevaisuus on kolme kertaa viikossa ilmestyvä erikoissanomalehti ja ammattilehti. Lehti on puoluepoliittisesti sitoutumaton. Sen palveluksessa työskentelee yhteensä noin 70 henkilöä.

 

FISKARS

Fiskars suunnittelee ja valmistaa laadukkaita kuluttajatuotteita kotiin, puutarhaan ja ulkoiluun. Fiskars tunnetaan toimivien, helppokäyttöisten ja kestävien käsityökalujen suunnittelijana. Fiskars on Suomen vanhin edelleen toimiva yritys.

 

NOVARBO

NovarboBiolan Group

Novarbo Oy on erikoistunut viljely-, viherrakennus- ja kasvihuonetuotteisiin. Tuotteet soveltuvat myös luonnonmukaiseen viljelyyn. Novarbo kehittää, valmistaa ja toimittaa mm. lannoitteita, kasvualustaseoksia ja kasvitekniikkaa.

 

METSÄPIRTIN MULTA

HSY – Metsäpirtin multa valmistetaan jätevedestä erotetusta biolietteestä, joka jalostetaan Metsäpirtin kompostointialueella Sipoossa yhdessä turpeen ja muiden lisäaineiden kanssa ravinteikkaaksi kompostimullaksi. Puutarhassa biolietteen sisältämät ravinteet palaavat takaisin luonnon kiertokulkuun. Mullan valmistus perustuu ympäristöystävälliseen luonnon kiertokulun kunnioittamiseen.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *